Scrisoare de informare

Stimate domnule/doamnă

Una din satisfacţiile de a căpăta noi deprinderi, devenind astfel propriul responsabil într-un mediu plăcut dar şi potenţial ostil, este reprezentată de turismul cel mai economic, turismul pe apă.

Yachtingul este una dintre activităţile de care vă puteţi bucura indiferent de vârstă, practicarea acestuia fiind înainte de toate, o problemă de dorinţă.

Atât pentru cei norocoşi cât şi pentru cei pasionaţi de yachturi, marea este la fel de primitoare pe întinderea sa nesfârşită, dar şi în întunecatele sale adâncuri, indiferent de statutul social al fiecăruia dintre noi.De aceea, pentru cei care vor să conducă o ambarcaţiune de agrement, dorind să cunoască şi să se bucure deplin de un astfel de stil de viaţă, necunoscut şi neânţeles de cel de pe ţărm, Şcoala de Conducători de Ambarcaţiuni de Agrement Nautical Blue, asigură instruirea profesională şi atestată pentru navigaţia în siguranţă, fiind acreditată în conformitate cu prevederile naţionale şi internaţionale în vigoare.Conform Ordinului nr. 527 din 29 iunie  2016, Certificatele Internaţionale de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement se clasifică în funcţie de zonele de navigaţie astfel:

Clasa A – certificat care dă dreptul titularului să conducă ambarcaţiuni de agrement pe ape interioare şi în toate zonele maritime.

Clasa B – certificat care dă dreptul titularului să conducă ambarcaţiuni de agrement în zone maritime ce nu depăşeasc o distanţă de maximum 24 Mm faţă de coastă.

Clasa C – certificat care dă dreptul titularului să conducă ambarcaţiuni de agrement în zone maritime ce nu dpăşeasc o distanţă de maximum 6 Mm faţă de coastă.

Clasa D – certificat care dă dreptul titularului să conducă ambarcaţiuni de agrement pe ape interioare.Pentru a vă informa cu privire la noile cerinţe impuse de ordinul mai sus menţionat, vă recomandăm să accesaţi site-ul Şcolii NAUTICAL BLUE, www.nauticalblue.ro

În vederea obţinerii Certificatului Internaţional de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor şi/sau vele, conform legislaţiei actuale, este necesară parcurgerea cursurilor teoretice şi practice de pregătire.

Puteţi solicita înscrierea şi programarea dumneavoastră la cursurile organizate de Şcoala de Conducători de Ambarcaţiuni NAUTICAL BLUE, direct din pagina: www.nauticalblue.roPentru mai multe detalii ne puteţi contacta la următoarele adrese:

Constanţa: Str. Pandurului, nr. 60                                                        Telefon: 0241 616 786; 0723 494 518;

E-mail: nauticalblue@yahoo.com 

Vă mulţumim şi vă aşteptăm!

Director de studii: Comandor(r) prof.dr.ing. Constantin Maraloi