OFERTĂ LA PACHET: Curs de Pregătire pentru obținere Clasa D și C

 OFERTĂ LA PACHET: "Cursul de Pregătire pentru obținerea Certificatului Internațional de Conducător de Ambarcațiune de Agrement cu Motor clasa D și C”, pentru interioare și ape maritime până la 6Mm.

Cursul de pregătire în vederea obţinerii certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement cu motor Clasa D și C presupune însuşirea de cunoştinţe şi formarea de deprinderi practice necesare la navigaţia conducerea și manevrarea în condiţii de siguranţă cu ambarcaţiuni de agrement, pentru evitarea punerii în pericol a navelor aflate în trafic, precum și însuşirea de cunoştinţe necesare căutării-salvării şi supravieţuirii pe apă, a regulilor de menţinerea vitalităţii ambarcaţiunilor în caz de avarii.

Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică şi practică de navigaţie, marinărie, manevra ambarcaţiunilor, Colreg, RND, meteorologie şi oceanografie, căutare, salvare şi supravieţuire pe apă.

Pot participa la curs persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să candideze la evaluarea necesară obţinerii certificatelor de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa D și C.

Cursul se termină cu examen de absolvire pe bază de test grilă și probă practică.

La terminarea cursului, se primește gratuit suportul de curs și chestionarul după care se execută pregătirea pentru examinarea teoretică de la ANR.

 

Durata: 
3 zile teorie și practică în portul Tomis și pe mare (contactați-ne pentru detalii)
Actul obţinut la terminarea cursului: 

CERTIFICAT valabil permanent, care atesta absolvirea "Cursului de Pregătire” în vederea obţinerii Certificatului Internaţional de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor Clasa C", pentru ape maritime până la 6Mm.

CERTIFICAT valabil permanent, care atestă absolvirea "Cursului de Pregătire în vederea obținerii Certificatului Internațional de Conducător de Ambarcațiune de Agrement cu Motor clasa D", pentru ape interioare.

Preţul cursului: 
1700RON, TVA inclus, achitat în contul: RO18BRDE140SV46825241400, banca BRD.
Certificate de conducător de ambarcaţiuni: