Cursuri agrement - Clasa C

Manevra ambarcatiunii cu vele

 “Cursul Practic” Manevra ambarcaţiunii cu vele.

Programul de pregătire se adresează posesorilor de certificate internaţionale de conducător ambarcaţiune de agrement clasa A, B, C, sau D şi este destinat pentru asigurarea cunoştinţelor şi formarea deprinderilor necesare cunoaşterii şi conducerii în deplină siguranţă a ambarcaţiunilor de agrement cu vele, pe ape interioare şi maritime.

Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică şi practică de marinărie, manevra ambarcaţiunilor cu vele, reguli privind navigaţia cu vele conform COLREG şi ISAF. 

Cursul se incheie cu examen teoretic și practic, în urma căruia se eliberează un Certificat de absolvire, pe baza căruia ANR va inscrie la punctul 9 de pe Certificatul de conducător de ambarcațiune de agrement, dreptul posesorului de a naviga și cu ajutorul velelor. 

Se va primi gratuit suportul de curs și regulamentul ISAF, specific navigatiei cu vele.

Durata: 
3 zile, teorie şi practică în portul Tomis și pe mare (contactati-ne pentru detalii)
Actul obţinut la terminarea cursului: 

CERTIFICAT valabil permanent, care atesta absolvirea "Cursului Practic Manevra Ambarcaţiunii cu Vele".

Preţul cursului: 
1150RON, TVA inclus, achitat în contul RO18BRDE140SV46825241400, banca BRD.

Curs operator radio GMDSS - LRC

 “Cursul de Pregătire” în vederea obtinerii Certificatului General de Operator Radio - LRC (Long Range Certificate) pentru Conducător de Ambarcaţiune de Agrement, clasele A, B, C, D.

Cursul este bazat pe pregătirea cursanţilor pentru a asigura instruirea necesară conducătorilor de ambarcaţiune de agrement, conform Ordinului nr. 534 din 26 iunie 2007, si a Ordinului nr.344 din 29.04.2010, pentru obţinerea Certificatului de operator radio pentru ambarcaţiuni de agrement şi presupune însuşirea de cunoştinţe, tehnici, metode şi deprinderi practice pentru îndeplinirea cerinţelor minime necesare pregătirii conducătorilor de ambarcaţiuni de agrement în conformitate cu indicaţiile ANCOM precum şi instruirea teoretică şi practică a cursanţilor privind realizarea comunicaţiilor maritime.

Cursul se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani şi care doresc sa obtina, certificate de conducător ambarcaţiune agrement clasele: A, B, C şi/sau D.

Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică şi practică privind cunoştinţe despre radiocomunicaţiile în serviciul maritim, cunoştinţe practice în utilizarea echipamentului radio, proceduri privind operarea practică a echipamentelor GMDSS, cunoştinţe pentru comunicaţiile radiotelefonice. Cursul se termina cu examen de absolvire pe baza de test grila si proba practica. Se primeste gratuit suportul de curs.

Examenul pentru obţinerea Certificatului General de Operator Radio pentru Conducători de Ambarcaţiune de Agrement (GMDSS-LRC) se dă la sediul Nautical Blue - cu comisie formata din personalul scolii - nu este necesar un examen separat la ANCOM.

Documente necesare inscrierii pentru curs si eliberare documente:               

- cerere tip pentru inscriere curs (de la scoala);

- copie simpla xerox act de identitate.

 

Durata: 
5 zile sau intensiv (contactati-ne pentru detalii)
Actul obţinut la terminarea cursului: 

ADEVERINTA valabila pentru o perioada de 1 an, care atesta absolvirea "Cursului de Pregătire în vederea obtinerii Certificatului General de Operator Radio GMDSS - LRC, pentru Conducător de Ambarcaţiune de Agrement, clasele A, B, C, D.

CERTIFICATUL GENERAL DE OPERATOR RADIO - LONG RANGE CERTIFICAT, valabil pentru Conducatori de Ambarcatiuni de Agrement clasele A, B, C, D, recunoscut international, care se reconfirma de catre ANCOM, dupa o perioada de 5 ani - vezi cursul pentru recertificare.

 

Preţul cursului: 
450RON, TVA inclus, achitat în contul: RO18BRDE140SV46825241400, banca BRD.

Curs de pregătire pentru obținere Clasa C, ape maritime 6 Mm

Cursul de Pregătire pentru obţinerera Certificatului Internaţional de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor, Clasa C", pentru ape maritime până la 6Mm. 

Cursul de pregătire în vederea obţinerii certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement cu motor clasa C, presupune însuşirea de cunoştinţe şi formarea de deprinderi practice pentru:

  • navigaţia în condiţii de siguranţă cu ambarcaţiuni de agrement;
  • conducerea şi manevrarea ambarcaţiunilor în siguranţă pentru evitarea punerii în pericol a navelor aflate în trafic;
  • însuşirea de cunoştinţe necesare căutării-salvării şi supravieţuirii pe apă, a regulilor de menţinerea vitalităţii ambarcaţiunilor în caz de avarii.

Pot participa la curs persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să candideze la evaluarea necesară obţinerii certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa C pentru ape maritime până la 6Mm.

Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică şi practică de navigaţie, marinărie, manevra ambarcaţiunilor, Colreg, meteorologie şi oceanografie, căutare, salvare pe mare şi supravieţuire, motoare navale şi vitalitatea ambarcaţiunilor. 

Cursul se încheie cu examen teoretic și practic pe baza căruia se eliberează Certificatul de absolvire.

Se primește gratuit suportul de curs și chestionarele după care se execută pregătirea pentru examinare la ANR. 

Durata: 
3 zile, teorie şi practică în portul Tomis și pe mare (contactati-ne pentru detalii)
Actul obţinut la terminarea cursului: 

CERTIFICAT valabil permanent, care atestă absolvirea "Cursului de Pregătire pentru obţinerea Certificatului Internaţional de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu Motor, Clasa C", pentru ape maritime până la 6 Mm.

Preţul cursului: 
1150RON, TVA inclus, achitat în contul: RO18BRDE140SV46825241400, banca BRD.
Certificate de conducător de ambarcaţiuni: 

OFERTĂ LA PACHET: Curs de Pregătire pentru obținere Clasa D și C

 OFERTĂ LA PACHET: "Cursul de Pregătire pentru obținerea Certificatului Internațional de Conducător de Ambarcațiune de Agrement cu Motor clasa D și C”, pentru interioare și ape maritime până la 6Mm.

Cursul de pregătire în vederea obţinerii certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement cu motor Clasa D și C presupune însuşirea de cunoştinţe şi formarea de deprinderi practice necesare la navigaţia conducerea și manevrarea în condiţii de siguranţă cu ambarcaţiuni de agrement, pentru evitarea punerii în pericol a navelor aflate în trafic, precum și însuşirea de cunoştinţe necesare căutării-salvării şi supravieţuirii pe apă, a regulilor de menţinerea vitalităţii ambarcaţiunilor în caz de avarii.

Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică şi practică de navigaţie, marinărie, manevra ambarcaţiunilor, Colreg, RND, meteorologie şi oceanografie, căutare, salvare şi supravieţuire pe apă.

Pot participa la curs persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să candideze la evaluarea necesară obţinerii certificatelor de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa D și C.

Cursul se termină cu examen de absolvire pe bază de test grilă și probă practică.

La terminarea cursului, se primește gratuit suportul de curs și chestionarul după care se execută pregătirea pentru examinarea teoretică de la ANR.

 

Durata: 
3 zile teorie și practică în portul Tomis și pe mare (contactați-ne pentru detalii)
Actul obţinut la terminarea cursului: 

CERTIFICAT valabil permanent, care atesta absolvirea "Cursului de Pregătire” în vederea obţinerii Certificatului Internaţional de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor Clasa C", pentru ape maritime până la 6Mm.

CERTIFICAT valabil permanent, care atestă absolvirea "Cursului de Pregătire în vederea obținerii Certificatului Internațional de Conducător de Ambarcațiune de Agrement cu Motor clasa D", pentru ape interioare.

Preţul cursului: 
1700RON, TVA inclus, achitat în contul: RO18BRDE140SV46825241400, banca BRD.
Certificate de conducător de ambarcaţiuni: 
Emite conţinut