Cursuri

NAUTICAL BLUE este autorizată de către Autoritatea Navală Română şi Autoritatea Naţională de Comunicaţii să presteze pentru persoanele care doresc să îndeplinească criteriile minime de pregătire şi condiţiile de obţinere a Certificatelor Internaţionale de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement, conform Ordinului nr. 527 din 11 august 2016, Cursuri de pregătire pentru Ambarcațiuni cu Motor clasa A, B, C, și D, pentru Ambarcațiuni cu Vele și pentru Certificatul Internațional de Operator Radio GMDSS-LRC.

Instructorii angrenaţi în organizarea şi predarea cursurilor, de la Şcoala de Conducători de Ambarcaţiuni de Agrement, a firmei Nautical Blue, sunt persoane cu experienţă în domeniu, atestaţi IMO, cu gradul de înţelegere şi deprinderile practice corespunzătoare examinărilor şi evaluărilor necesare candidaţilor la certificatul de conducător de ambarcaţiuni de agrement.

Programele analitice de învăţământ pentru cursurile autorizate, cuprind cerinţele necesare pregătirii optime a conducătorilor de ambarcaţiuni de agrement. Cursurile pentru care este acreditată firma Nautical Blue să le susţină conform cerinţelor minime de obţinere a certificatelor internaţionale de conducător de ambarcaţiune de agrement sunt următoarele: